Aktuella tjänster

Aktuella tjänster hos EAB Norrland

Vi söker alltid efter nya talanger. Personer med den rätta känslan och viljan att ge det där extra som gör skillnad. Välkommen med dina frågor eller en spontanansökan.

Kontakta

Leif Nygren, 070-664 85 09, leif.nygren@eabnorrland.se

EAB DET HÅLLER®

EAB är en av branschens ledande leverantörer av lagerinredningar, portar och stålbyggnader, med kunder och försäljning över hela världen. Och samtidigt är vi ett jordnära familjeföretag med kontor, tillverkning och utveckling i Timrå.

Vi söker

montörer

Är du en praktiskt lagd lagspelare som gillar problemlösning och att skapa nöjda kunder och glada medarbetare?

Då tycker vi att du skall kontakta oss eller skicka din ansökan redan idag – vi behöver DIG!

Översiktlig beskrivning av kundföretaget:

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner, har gjort företaget till en stark aktör inom sina tre affärsområden portar, lagerinredning och stålbyggnader.

EAB affärsidé är att med glödande engagemang och entreprenörsanda sälja, montera och serva lagerinredning, portar och stålbyggnader anpassade efter kundernas specifika behov och med en erkänt hög kvalitet. Att vara en omtyckt arbetsplats som attraherar engagerade och kompetenta medarbetare och att ha roligt på jobbet är andra mål vi arbetar mot.

Vi söker montörer.

Vi erbjuder Dig ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett tryggt och framåt familjeföretag med platt organisation där det är nära mellan ord och handling.

Arbetsuppgifter, kvalifikationer och egenskaper:

Våra kunder återfinns inom en mängd olika verksamheter, såsom inom industri, logistik, handel och lantbruk. Alla uppdrag som genomförs är skräddarsydda och skapade utifrån kundens önskemål och behov.

Som montör är du en del i en montagegrupp. Vi tror att du som söker har ett praktiskt handlag och har förmågan att arbeta både på egen hand och i grupp.

Din personlighet väger tungt och vi ser hellre till den än en lång meritlista.

Du utgår från vår anläggning i Timrå, men rör dig i huvudsak i södra Norrland. Till övervägande del i närområdet men projekt på bortaplan ingår i tjänsten.

Du erbjuds i denna roll ett intressant arbete i ett expansivt företag. Arbetet är fritt och stimulerande och vi tillhandahåller den nödvändiga internutbildning som behövs.

Övrigt:

Tjänsterna är tillsvidare på heltid.

Sökande till tjänsterna kan komma att genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

För mer information är du välkommen att maila till info@eabnorrland.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan skickas till info@eabnorrland.s

Vi söker en

Projektledare

Text om tjänsten…

Vid intresse, skicka CV och personligt brev till:

Leif Nygren
070- 664 85 09
leif.nygren@eabnorrland.se

Vi söker en

Projektledare

Text om tjänsten

Vid intresse, skicka CV och personligt brev till:

Leif Nygren
070- 664 85 09
leif.nygren@eabnorrland.se

Skicka in ditt CV nu!

Vi ser fram emot att träffa dig