EAB NORRLAND EXPANDERAR MED YTTERLIGARE FÖRVÄRV

IMG_5151

EAB Norrland gör inom loppet av bara nio månader sitt andra strategiska fö-retagsförvärv som ökar möjligheterna att ta ännu mer marknadsandelar inför framtiden. Portspecialisten Anderssons Port & Montage AB kommer att tillföra omvittnad kompetens och ett omfattande nätverk när bolaget nu blir en del av EAB Norrland.

HÖGA AMBITIONER

– Vi är inne i en riktigt expansiv fas och genom förvärvet etablerar vi oss ytterligare i en spännande region med stark tillväxt. Vi förstärker vår position som en ledande aktör och transaktionen medför synergieffekter som passar väl in i vår tillväxtstrategi. Vår ambition är att alltid sträva mot höga målsättningar och samtidigt värna om kunderna så att alla kan vara nöjda med det vi åstadkommer, säger Leif Nygren som är grundare och VD på EAB Norrland AB.
– Anderssons Port & Montage har vi god kännedom om sedan länge och bolaget har en tid funnits med på listan över tänkbara förvärv. Det finns starka kundrelationer i företaget så där finns många likheter med oss. Såklart är vi mycket glada att nu tillkännage den här omfattande affären, säger AO-chefen Matti Öhman på EAB Norrland som nu blir ytterst ansvarig för nyförvärvet.

EAB NORRLAND VÄXER

EAB Norrland har sedan starten 1986 vuxit i en imponerande takt som gör att det nu hör hemma bland tillväxtmotorerna i Timrå kommun. Strategiskt beläget intill E4 och granne med Timrås ishockeyarena återfinns huvudkontoret och tillika de moderna visningslokalerna som är ett fint exempel på hur EAB Norrland kan leverera produkterna stålhallar, lagerinredning och portar under ett och samma tak. Det är ett perfekt visningsobjekt för alla tänkbara kunder som på plats kan studera byggteknik, layout och kreativa idéer.
”Jag är mycket glad åt förvärvet av Anderssons Port & Montage AB och inte minst gläds jag samtidigt åt att få in flera duktiga och professionella medarbetare. Tror nog att vi nu har en personalstyrka som tillhör de allra bästa i branschen och vi vill alltid leva upp till kundernas höga förväntningar med kvalitet som främsta märke”, säger ägaren och entreprenören Leif Nygren. Vid frågor kontakta:
Leif Nygren Tel nr: 070-664 85 09 eller Matti Öhman på tel. nr: 070-205 14 00
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn