STÅLBYGGNADER

En stålbyggnad från EAB består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Som entreprenör tar EAB fullt ansvar för stålbyggnaden – från projektering till montering. Allt arbete är kvalitetssäkrat och utförs av våra erfarna medarbetare som ser till att arbetet fortskrider effektivt och problemfritt. Vi är certifierade enligt SS-EN 1090 och har en certifierad stålbyggnadskonstruktör. Du kan vara säker på att få en trygg och långsiktig lösning.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

STÅLBYGGNADER

DET HÅLLER.®

Hållbarheten är ett signum för EAB. Vår noggrannhet och vårt kvalitetstänkande finns med i allt från materialval till tillverkning, leverans och montage. Hållbarheten inkluderar även de relationer vi har till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

En del av totalentreprenaden

Projektering, konstruktion, produktion och montering, EAB har egna avdelningar för allt detta på stålbyggnadssidan. När det gäller stålbyggnader är EAB Norrland en del av totalentreprenaden, där vi tar fullständigt ansvar för allt som gäller själva stålbyggnaden. Från myndighetskontakter och ritningar till färdiglevererad produkt.

Jörgen wedmark

Försäljning & projektledning

Referens

JÄMTKRAFT ÅRE

Ny produktionsanläggning åt Jämtkraft på uppdrag av NCC.

JÄMTKRAFT ÅRE

STENA METALL, TIMRÅ

Utbyggnad av anläggning för returpappershantering.

STENA METALL, TIMRÅ