TAKSKJUTPORTar

Det krävs mycket mer av en takskjutport för industri idag än tidigare. Den måste uppfylla myndigheternas och försäkringsbolagens krav utan att det går ut över funktion eller design.

Lindabs takskjutportar har alla de säkerhets- och funktionsegenskaper som behövs i fabriker, ladugårdar, bilhallar, sport- hallar och andra större byggnader. För att du ska få den port som passar just dina behov och önskemål har vi ett brett urval av paneler, färger och tillbehör att välja mellan.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

takskjutportar

HÖGISOLERANDE
Vår LDI-port är gjord i sektioner med en kärna av extruderad poly- styren. Den speciella tätningstekniken och portens inbyggda styrka gör att den står emot allt från drag till mycket starka vindar. Porten är frostsäker, eftersom kärnan är vattenavvisande.
PANORAMAFÖNSTER
LDP-porten har panoramafönster. Det innebär att du kan få in dags- ljus i lokalen – en stor fördel för verkstadspersonal eller besökare i utställningshallar. Porten har profiler i extruderat aluminium. Du kan välja mellan flera olika fönstertyper eller täckta, isolerade fyllningar. LDC-porten är en smart kombination av LDI- och LDP-modellerna.
EN PERFEKT FASAD
Vårt breda sortiment gör att du får en industriport som är både funktionell och snygg – oavsett vilken fasaddesign din fastighet har. Om du behöver en separat gångdörr för besökare och personal kan du naturligtvis få det. Det finns också matchande sido- och överpartier. Behöver du fasta partier för att minska ett befintligt porthål, kan vi naturligtvis leverera det.
UNIK SÄKERHETSLÖSNING
Finger Protection-systemet, som är patenterat av Lindab, gör porten säker eftersom det förhindrar att användarna klämmer fingrarna mel- lan portens paneler. Systemet följer gällande EU-bestämmelser.
SÄKERHET PÅ BÅDA SIDOR
Porten kan utrustas med extra fallskydd som gör att porten inte plötsligt kan falla ner. Även på insidan har vi prioriterat säkerheten. Nu kan man inte längre fastna med fingrarna mellan rälsen och rul- len, eftersom rullarna är täckta av ett skyddshölje.
PÅLITLIG ÖPPNINGSFUNKTION
Med Lindabs elektroniska portöppnare kan porten inte stängas om något står i vägen. Den stannar automatiskt när den känner av att det är något som blockerar. Skulle det bli strömavbrott är det bara att dra i nödöppnaren så kan porten öppnas manuellt.

ditt behov, vår kunskap

Portar från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

Lindab PortXpert

Under de senaste 20 åren har Lindab sålt portar på den svenska marknaden i samarbete med ett landstäckande nätverk av återförsäljare. Konceptet bygger på grundläggande värderingar med kunden i centrum, där kvalitet, lojalitet och logistik är en viktig del av det framtida samarbetet.

Lindabportarna marknadsförs, säljs och underhålls i dag genom dessa återförsäljare och landstäckande försäljning och service blir då en av fördelarna.

EAB Norrland är auktoriserad Lindabmontör och blir löpande uppdaterade angående montering och service, samt utveckling av Lindabs portprodukter.

Referens

BEIJER SUNDSVALL

Om- och tillbyggnad av hall.

Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. 

Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS

EAB Norrland har, på uppdrag av Byggbiten, levererat och monterat snabbrullport och brandskjutport på hela 6 x 4,70 meter, samt tre stycken eldrivna vikportar, i Norrlandspojkarnas fastighet i Kramfors. Hyresgäst är XL Bygg.

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS