MAXIPACKER

Att kunna utnyttja hela lagervolymen samtidigt som man har en rationell och ekonomisk hantering av pallar, är en ekvation som normalt inte går ihop.
Vi bestämde oss för att lösa detta problem och blev därmed först i världen med denna typ av plockrobot. Maxipacker lyfter idag cirka 60.000 pallar runt om i världen. En succé med andra ord.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

MAXIPACKER

BEPRÖVAD OCH MYCKET EFFEKTIV
Maxipacker är EAB:s patenterade maskin för hantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Till skillnad från andra djupstaplingsställ, där man måste köra in i ställaget med trucken, låter man Maxipackern hämta eller lämna önskad pall. EAB:s Maxipacker lyfter just nu cirka 60.000 pallar runt om i världen.
TRÅDLÖS STYRNING
Maxipackern arbetar trådlöst och styrs med hjälp av en radiosändare via trucken. Flera maskiner kan styras med en och samma raidiosändare.
FILO-HANTERING
All pallhantering med truck sker ute i huvudgången. Därför kan ställaget göras mycket djupare än ett vanligt djupstaplingsställ. Trucken behöver inte heller stå och vänta på Maxipackern, utan är fri att arbeta på annat håll. På så sätt uppnår du en mycket hög omsättningshastighet och en halverad hanteringstid för trucken.
PLOCKHANTERING

Vid plockhantering används Maxipacker tillsammans med rullbanor- en kombination där det finns plats för buffertpallar på de övre nivåerna ochför rullbanor för plockhantering på nedersta nivån. All plock från pallar sker i en plockgång som går genom ställaget.

Ditt behov, vår kunskap

agerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

System Maxipacker uppfyller den europeiska standarden för pallställ, med beteckning: SS-EN 15512, SS-EN 15620, SS-EN 15629, SS-EN 15635. Maxipacker-systemet är givetvis CE- märkt .

eab - maxipacker

EABs Maxipacker är ett unikt och patenterat lagerhanteringssystem, som möjliggör en rationell och ekonomisk hantering av pallar, där hela lagervolymen utnyttjas. Maxipacker fungerar lika bra i varma utrymmen som i kyl- och frysrum.

EAB MaxiPacker

2 Videoklipp

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL