PUSH BACK GTS

GTS, Gravity Trolley Solution, är EABs system för push-back, där du lagrar pallarna på djupet. Push back GTS är ett sätt att optimera ditt lager och lagerutrymme. Om du har många slitna pallar, som fallet ofta är inom t.ex. fruktbranschen, är push-back ett mer förlåtande system än rullbanor.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

PUSH BACK GTS

ANVÄNDARVÄNLIGT SYSTEM
GTS push-back är ett användarvänligt system för FILO-lagring, som hanterar olika palltyper.
FLERA HJUL OCH HALKSKYDD
Vagnen har halkskydd som förhindrar att pallen glider av, samt flera hjul för problemfri funktion.
LEVERERAS KOMPLETT
GTS push-back levereras komplett med gavlar, bärbalkar, vagnar och skenor. Med hjälp av den medföljande anvisningen är lösningen enkel att montera.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

EABs Push Back uppfyller alla säkerhetskrav i den europeiska standarden för lagerinredning med beteckning SS-EN 15620 och 15635.

användarvänligt system

Om du har många slitna pallar, som fallet ofta är inom t.ex. fruktbranschen, är push-back ett mer förlåtande system än rullbanor. GTS push-back är ett användarvänligt system för FILO-lagring, som hanterar olika palltyper. Push-back är även bra om du har känsligt gods på pallarna. Lagring av upp till 5 pallar i djupled är möjligt med en push-backlösning. Vagnen har halkskydd som förhindrar att pallen glider av, samt flera hjul för problemfri funktion.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL