Brandfönster

EABs brandfönster är tillverkade för fasta glas i ett flexibelt och stabilt profilsystem, med släta in- och utsidor utan synliga skarvar. Kapning och sammansättning sker med stor noggrannhet.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

brandfönster

GODKÄNDA OCH KLASSADE
EABs brandfönster uppfyller svensk byggnorm och är typgodkända av SITAC beträffande brandskydd. Brandklasser: E 30, E 60, EI 30, EI 60 och EI 90. Glasning sker enligt gällande klassningskrav.
LEVERANS OCH MONTERING
Brandfönstren levereras med utförliga monteringsinstruktioner för egenmontage.
ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI
Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Brandfönster från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

certifiering

EAB är certifierade enligt SS-EN 1090-1 och uppfyller därmed utförandekraven för stålkonstruktioner. EAB är även certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

design och ytbehandling

Vi tillverkar dina brandfönster för att stämma exakt med dina behov, enligt ritningar som godkänts av dig. Ytbehandlingen görs med svepblästring, grundmålning och färdigmålning med tvåkomponents våtlack. Antalet färgskikt styrs av dina miljöklassningskrav och ytjämnheten på varje synlig svetsfog kontrolleras.

Referens

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS

EAB Norrland har, på uppdrag av Byggbiten, levererat och monterat snabbrullport och brandskjutport på hela 6 x 4,70 meter, samt tre stycken eldrivna vikportar, i Norrlandspojkarnas fastighet i Kramfors. Hyresgäst är XL Bygg.

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL