Grenställ

EABs sortiment av grenställ i stål är marknadsledande i Norden och vi kan erbjuda ett stort antal kombinationsmöjligheter. Självklart är våra grenställ mycket hållbara och stabila för en lång livslängd.

Grenställ

KLARAR ALLA SÄKERHETSKRAV
EABs grenställ uppfyller alla säkerhetskrav enligt den europeiska leverantörskoden FEM 10.2.09, som bl.a. innehåller anvisningar för materialval, dimensionering, provning, montering och märkning.
INOM- OCH UTOMHUSBRUK
EABs grenställ lackeras med slitstark pulverfärg. För utomhusbruk kan du även få ett helt varmgalvaniserat grenställ. Du kan välja till en takplåt från oss, anpassad för det nordiska vädret
LEVERERAS KOMPLETT
Ställaget levereras komplett med pelare, fötter, armar, stagsektioner samt skruv och mutter. Med den medföljande anvisningen är det enkelt att montera. En tydlig belastningsskylt medföljer.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

uppfyller alla säkerhetskrav

EABs Grenställ uppfyller alla säkerhetskrav enligt den Europeiska leveranstörskoden FEM 10.2.09, som bl a innehåller anvisningar för materialval, dimensionering, provning, montering och märkning.

EN FAVORIT FÖR BYGGHANDELN

Grenställ säljer vi framför allt till bygghandlare och byggfirmor. Ställen har stor flexibilitet och många kombinationsmöjligheter som ger optimal förvaring av virke . Grenställen kan vara enkel- eller dubbelsidiga för lätt eller tung belastning och kan med fördel användas för långgodsstapling (som t.ex stänger).

Referens

SCA ÖSTRAND

Tungt Grenställ med gallerdurksplan

SCA ÖSTRAND
Föregående
Nästa

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL
Föregående
Nästa