Branddörrar

EABs branddörr SPN för invändigt bruk är en brandklassad och mycket stryktålig dörr/port som tål de allra tuffaste påfrestningarna tack vare sin varmförzinkade, sammansvetsade stomme. Vi tillverkar branddörren helt efter dina önskemål kring mått och eventuella glaspartier.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

branddörr

VARMFÖRZINKADE OCH TÅLIGA

Våra branddörrar har en rambyggd, varmförzinkad konstruktion med stor flexibilitet vad gäller mått och dimensioner

KARM OCH MONTERING
Karmen är tillverkad av varmförzinkad fyrkantsprofil med 3 mm gods och på båda sidor sitter aluzinkbelagd 1,25 mm stålplåt. För montering av branddörren medföljer M16 karmhylsor.
ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI
Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Branddörrar från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

brandkrav

Säkra ditt utrymme innan olyckan är framme. Branddörren uppfyller kraven i brandklasserna EI 15, E 30 och E 60.

Portblad och beklädnad

Stommen till våra branddörrar består av svetsade, varmförzinkade fyrkantsrör och kläs med slätplåt eller polyesterlackerad profilplåt. Plåtbeklädnaden skruvas till portramen med vår egen specialskruv, vilket gör plåten lätt att byta vid en eventuell skada.

Referens

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS

EAB Norrland har, på uppdrag av Byggbiten, levererat och monterat snabbrullport och brandskjutport på hela 6 x 4,70 meter, samt tre stycken eldrivna vikportar, i Norrlandspojkarnas fastighet i Kramfors. Hyresgäst är XL Bygg.

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL