Radioshuttle®

Att kunna utnyttja hela lagervolymen samtidigt som man har en rationell och ekonomisk hantering av pallar, är en ekvation som normalt inte går ihop.
Vi bestämde oss för att lösa detta problem och blev därmed först i världen med denna typ av plockrobot. Radioshuttle® lyfter idag cirka 60.000 pallar runt om i världen. En succé med andra ord.

Radioshuttle®

BEPRÖVAD OCH MYCKET EFFEKTIV

Radioshuttle® är EAB:s patenterade maskin för hantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Till skillnad från andra djupstaplingsställ, där man måste köra in i ställaget med trucken, låter man Radioshuttle® hämta eller lämna önskad pall. EAB:s Radioshuttle®  lyfter just nu cirka 60.000 pallar runt om i världen.

TRÅDLÖS STYRNING

Radioshuttle® arbetar trådlöst och styrs med hjälp av en radiosändare via trucken. Flera maskiner kan styras med en och samma raidiosändare.

Anpassa efter dina behov

FILO, FIFO, entresol eller plocktunnel? Med Radioshuttle® finns möjlighet att anpassa hanteringen efter dina behov.

Plockhantering

Vid plockhantering används Radioshuttle® tillsamman med rullbanor- en kombination där det finns plats för buffertpallar på de övre nivåerna och för rullbanor på plockhantering på nedersta nivån. All plockaren pallar sker i en plockning som går genom ställaget.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

Effektiv volymhantering

Radioshuttle® är EABs patenterade system för effektiv volymhantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Till skillnad från andra djupstaplingsställ, där man måste köra in i ställaget med trucken, låter man vår plockrobot hämta eller lämna önskad pall. Systemet gör att du kan utnyttja din lagervolym maximalt, i alla temperaturzoner från -30°C till +40°C. Vi är nu inne på vår sjätte generation av Radioshuttle® – en succé där vi inkluderat erfarenhet från över 2000 installationer världen över.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

System Radioshuttle® uppfyller den europeiska standarden för pallställ, med beteckning: SS-EN 15512, SS-EN 15620, SS-EN 15629, SS-EN 15635. Radioshuttle®-systemet är givetvis CE- märkt .

eab - Radioshuttle®

EABs Radioshuttle® är ett unikt och patenterat lagerhanteringssystem, som möjliggör en rationell och ekonomisk hantering av pallar, där hela lagervolymen utnyttjas. Radioshuttle® fungerar lika bra i varma utrymmen som i kyl- och frysrum.

EAB Radioshuttle®

2 Videoklipp

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL