ENTRÉPARTIER / GLASPARTIER

Tack vare sin robusta konstruktion är EABs entrépartier och glaspartier mycket tåliga i alla typer av miljöer. Vi tillverkar ditt glasparti eller entréparti efter dina specifika krav och önskemål – och du har stor frihet när det gäller val av dimensioner, färg och glas.

entrépartier / glaspartier

STARKA OCH SNYGGA
EABs entrépartier, dörrpartier och glaspartier är bland de starkaste och tåligaste på marknaden – och samtidigt är de snygga att se på.
SÄKERT OCH STILRENT

Kombinationen av ett smidigt profilsystem, en stor kunskap om stål, svetsade detaljer och skickliga hantverkare gör det möjligt att få tåliga och vackra entré- dörr och glaspartier som håller.

ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI

Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Entré- och glaspartier från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

säkerhetskrav

EAB:s entréer, dörrar och partier uppfyller alla krav enligt svensk byggnorm och är typgodkända av SITAC på brand- och inbrottsskydd.

Våra produkter kan tillverkas i säkerhets-klass 1, 2, 3 och 4 enligt SS 81 73 45. Brandklass upp till EI-90 ger ett effektivt brandskydd under minst 90 minuter.

Ytbehandling

Svepblästring, grundmålning och färdigmålning med tvåkomponent våtlack. Antal färgskikt styrs av dina miljöklassningskrav. Ytjämnheten på varje synlig svetsfog kontrolleras.

Referens

BERGEFORSENS KRAFT

EAB har fått i uppdrag att byta ut tre entrépartier hos Bergeforsens Kraft, Vattenfall. Första entrépartiet levereras under vintern 2012 och de övriga två under våren 2013.

BERGEFORSENS KRAFT​

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL