SLAGPORTAR OCH STÅLDÖRRAR

EABs slagportar och dörrar i varmförzinkat stål är främst avsedda för industrier och maskinhallar. De används som industriportar, lagerportar och verkstadsportar. Med sin robusta konstruktion kommer slagportarna dessutom väl till sin rätt som invändiga portar och dörrar.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

slagportar och ståldörrar

LÅGT UNDERHÅLL, HÖG FINISH

Den rejäla konstruktionen gör EABs slagportar och dörrar mycket stryktåliga – och garanterar en lång livslängd med minimalt underhåll. Att finishen dessutom är hög är en självklarhet.

BYGGDA FÖR ATT HÅLLA

Ram av varmförzinkade rörprofiler ger bladet en mycket hög stabilitet. Gångjärn och fästen är svetsade till ramkonstruktionen.

ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI
Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Portar och dörrar från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

portblad och beklädnad

Stommen till våra stålportar består av varmförzinkade, svetsade fyrkantsrör och kläs med aluzinkbelagd eller polyesterlackerad profilplåt. Plåtbeklädnaden skruvas till portramen med vår egen specialskruv, vilket gör plåten lätt att byta vid en eventuell skada.

oisolerad till högisolerad

Isolering finns som mellanliggande isolering med 40 mm mineralull. För dig som behöver en högisolerad port gör vi den med 5mm köldbrytande skikt samt mellanliggande isolering av mineralull. Vi kallar den högisolerade varianten för Termo 45. Du kan så klart också välja en helt oisolerad lösning med plåtbeklädnad endast på utsidan.

Referens

SJÖLUNDS VVS

Leverans och montage av två manuella vikportar samt leverans av tre gångdörrar till Sjölunds VVS, Härnösand.

SJÖLUNDS VVS

LJUSDAL ENERGI

EAB Norrland har uppfört garage och tvätthall åt Ljusdal Energi på uppdrag av Ljusdals Väg och Schakt AB.

LJUSDAL ENERGI