SÄKERHETSDÖRRAR

EABs säkerhetsdörrar är mycket robusta och säkra varmförzinkade ståldörrar tillverkade av fyrkantsprofiler med spår för tätningslist. Vi tillverkar din säkerhetsdörr helt enligt dina önskemål och de finns i klass 2, klass 3 och klass 4. Precis som alla EABs portar har även våra säkerhetsdörrar och portar en garanti på 10 år.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

SÄKERHETSDÖRRAR

STABILA OCH SÄKRA DÖRRAR

Karmen är tillverkad av varmförzinkad fyrkantsprofil. Dörrbeklädnaden består av aluzinkbelagd slätplåt, som du även kan få i någon av våra standardkulörer. Dörren är försedd med bakkantsäkringar och kan kompletteras med dörrstängare.

VÄLJ HUR DU VILL HA DET

Med egen tillverkning bygger vi din säkerhetsdörr och säkerhetsport helt enligt din önskemål. Beklädnaden kan du få i någon av våra standardkulörer.

ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI
Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

ditt behov, vår kunskap

Säkerhetsdörrar från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

Inbrottsskydd i tre klasser

EAB säkerhetsdörr uppfyller kraven i inbrottsskyddsklass RC2, RC3 och RC4 enligt SS-EN 1627. För RC2 och RC3 ingår 1 st låshus ASSA 410-50 exkl. cylinder, inkl. trycke. För RC4 ingår 1 st låshus ASSA 410-50 exkl. cylinder och 1 st låshus ASSA 411-50 exkl. cylinder, inkl. trycke. Låshuset ska förses med rund säkerhetscylinder utvändigt och invändigt.

Välj ytbehandling till din säkerhetsdörr

EAB erbjuder tre alternativ för ytbehandling av din säkerhetsdörr:

  • Alternativ 1: Varmförzinkad portbladsstomme och aluzinkbelagd plåtbeklädnad
  • Alternativ 2: Varmförzinkad portbladsstomme med beklädnad av polyesterlackerad plåt enligt separat kulörprogram
  • Alternativ 3: Målningsbehandling på varmförzinkad portbladsstomme och plåtbeklädnad enligt separat målningsprogram

Referens

SCA BOLLSTABRUK

EAB har under hösten 2015 byggt en ny truckverkstad åt SCA i Bollstabruk. Hallen skall tas i bruk under första kvartalet 2016 och skall användas för garagering, reparation och tvätt av sågens virkestruckar.

Portarna är 6 meter breda och 8 meter höga, elmanövrerade och högisolerade.

“När vi skulle bygga en ny truckverkstad på SCA Timber, Bollsta Sågverk, hade vi ett flertal leverantörer som lämnade offerter. För oss var saker som skydds- och säkerhetstänk, stabilitet, ansvarstagande, prisvärdhet, förtroende och kvalitet viktiga val när vi beslutade om vilken leverantör som skulle få uppdraget.

Vi valde att ge förtroendet till EAB Norrland AB.

Vi är väldigt nöjda över det valet. EAB Norrlands ledning och montörer uppfyllde våra högt ställda krav på dem i samtliga avseenden, och projektet gick smidigt. Vi har tillsammans med EAB Norrlands AB, nu skapat skulle jag vilja hävda, en av Sveriges finaste truckverkstäder, och nästa gång vi behöver hjälp med saker som ligger i EAB:s kompetensområde kommer vi definitivt att fundera på att använda oss av EAB igen.

Tack för ett bra utfört projekt ledningsmässigt och montagemässigt!”

— Niclas Larsson, Projektledare SCA Timber, Truckverkstaden Bollsta Sågverk

Vi tackar för förtroendet — sågen har nu Sveriges finaste truckverkstad.

sca bollstabruk

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORSS

EAB Norrland har, på uppdrag av Byggbiten, levererat och monterat snabbrullport och brandskjutport på hela 6 x 4,70 meter, samt tre stycken eldrivna vikportar, i Norrlandspojkarnas fastighet i Kramfors. Hyresgäst är XL Bygg.

NORRLANDSPOJKARNA, KRAMFORSS​