lagerinredning

som håller

Med ett brett och genomtänkt sortiment av lagerinredning kan vi alltid skapa exakt rätt lösning för ditt lager. Oavsett om du ska bygga ett stort, högrationellt centrallager eller ett mindre, specialanpassat lager ser vi till att lagerinredningen får dina kalkyler att hålla – och håller för framtiden

lagerinredning

EAB Lagerinredning består av ett brett och genomtänkt sortiment som passar för såväl det stora, högrationella lagret som det mindre, specialanpassade lagret. Vårt kunnande kring rationell lagerhantering, logistik och totalekonomi gör att våra produkter ständigt hittar nya användare både nationellt och internationellt. Vårt helautomatiska hanteringssystem Radioshuttle® lyfter just nu 60.000 pallar runt om i världen och har blivit en av våra främsta profilprodukter när det gäller effektivisering och maximering av lagringsyta

Andreas_2

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

besiktning lager

Enligt Arbetsmiljöverket skall dokumenterad kontroll av ställage ske av kunnig och erfaren person, minst var tolfte månad.

Våra certifierade besiktningsmän utför besiktning av pallställ, grenställ, djupstaplingsställ, med mera, i enlighet med de krav som finns angivna i Svensk Standard SS-EN 15635, SS-EN 15620 och i föreskrifter från Arbetsmiljöverket.

kille_1

krister Molin

Försäljning, service & besiktning

Säkerställ ditt lager

För att på bästa sätt säkerställa lagrets säkerhet förespråkar vi att man använder extern expertis för den årliga besiktningen. Under året bör man göra enklare regelbundna kontroller. Dessa kan man utföra själva om man så önskar. Vi på EAB Norrland har lång erfarenhet och stor kunskap om lager. Så låt oss säkerställa ditt lager.

vad innebär den årliga kontrollen?

Vi gör en så kallad okulär besiktning, vilket innebär att vi tittar efter skador eller brister. Vi försöker störa er verksamhet i minsta möjliga mån, och för att ej vara beroende av er sker besiktningen från golv. Ni får sedan ett protokoll som underlag för eventuella reparationer. Protokollet fungerar även som dokumentation om ställaget, vilket är ett krav vid en kontroll från Arbetsmiljöverket.