Entresol

Frigör golvyta och nyttja din lagerlokal på ett effektivt sätt med EABs entresol. Att få ett ytterligare golvplan med en entresol är den ideala lösningen när befintlig golvyta inte räcker till.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

entresol

EGEN PROJEKTERING
EAB har egen projekteringsavdelning som utför konstruktionsberäkningar samt tar fram ritningsunderlag för tillverkning och montage. Vid dimensioneringen ser vi till att stålets egenskaper utnyttjas maximalt i varje konstruktion. All projektering sker i 3D.
FLEXIBEL UTFORMNING
Karmen är tillverkad av varmförzinkad fyrkantsprofil med 3 mm gods och på båda sidor sitter aluzinkbelagd 1,25 mm stålplåt. För montering av branddörren medföljer M16 karmhylsor.
DET HÅLLER.®

Hållbarheten är ett signum för EAB. Vår noggrannhet och vårt kvalitetstänkande finns med i allt från materialval till tillverkning, leverans och montage. Hållbarheten inkluderar även de relationer vi har till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Entresol från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER ALLA SÄKERHETSKRAV​

EABs Entresoler uppfyller alla gällande normer och säkerhetskrav och är CE- märkta enligt EN 1090-1.
EAB är även certifierade enligt kvalitets- system ISO 9001 samt ISO 14001.

smart och tålig konstruktion

EABs entresolplan har en fribärande stomme av stål som stabiliseras genom ramverkan eller med stagbockar. Entresolens konstruktion ger möjligheter att utnyttja lokalens yta där även pelarplacering och spännvidder anpassas efter verksamheten, valfriheten är stor. Golvkonstruktionen finns i olika utförande, exempelvis fribärande plåt med halksäker björkplywood eller gallerdurk. Vi hjälper dig med bästa lösningen utefter din verksamhet.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS
Föregående
Nästa

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL
Föregående
Nästa