Hyllställ

EABs hyllställ står stadigt på jorden utan att svikta, vare sig i sidled eller djupled. Stagplåtar stabiliserar gavlarna genom ramverkan, hyllhakar fixerar lagerhyllornai rätt läge och längsgående lådprofiler ger stor bärighet med minimal nedböjning i hyllplanen.

hyllställ

HUR VILL DU HA DET?
EABs lagerhyllor kan levereras med olika hyllplansdjup, i olika gavelhöjder, samt med öppna eller slutna gavlar och ryggar. Det är en stabil lösning för såväl det lilla förrådet som för det stora plocklagret.
UTNYTTJA TAKHÖJDEN
Har du högt i takt? En av alla möjligheter med våra lagersystem är att bygga ett högt smalgångslager där gods plockas gods med plocktruck. Då utnyttjar du takhöjden i ditt lager maximalt.
MOBILA HYLLSYSTEM
Hyllsystem monterade på mobila vagnar möjliggör kompaktlagring och samtidigt hög åtkomlighet. Vagnarna går på räls och drivs enkelt med rattdrift.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER ALLA SÄKERHETSKRAV​

Hyllsystemet uppfyller alla säkerhetskrav i den nordiska standarden INSTA 251, svensk beteckning SS 2241, och den europeiska standarden EN-15635.

Entresolplan med hjälp av dina lagerhyllor

Ett annat alternativ för att utnyttja takhöjden är att bygga en entresolanläggning och på så sätt få ytterligare ett golvplan. Ovanpå lagerhyllorna byggs då ett golv av björkplywood eller laminerad golvskiva, plus ett räcke som gör det till en säker arbetsplats. På det nya golvplanet finns nu möjlighet att placera ytterligare hyllställ eller att fristapla gods – ett mycket ekonomiskt sätt att fördubbla din lageryta.

Referens

POLISEN UMEÅ

EAB har fått förtroende att leverera och montera hyllställ och specialbyggda pallställ med dörrar till Polisen i Umeå.

POLISEN UMEÅ