PALLSTÄLL ALFA

EAB har ett komplett standardsortiment av två olika typer av pallställ, typ Alfa och typ Omega. Tillsammans med ett brett tillbehörsprogram kan du enkelt skapa ett funktionellt och rationellt lager. Oavsett om det handlar om ett litet lager, höga smalgångslager eller helautomatiska kranlager.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

PALLSTÄLL ALFA

SÅ EFFEKTIV SOM MÖJLIGT
Kanske har du redan en bild av vilken lagerinredning du behöver. Men om vi ser möjligheter att göra ditt lager ännu effektivare ritar vi även upp en alternativ lösning, så att du kan jämföra egenskaper hos de två förslagen.
LÅGA DRIFTKOSTNADER
Tack vare en hållbar grundkonstruktion och noga utvalda material får du alltid låga underhålls- och driftskostnader. Det kompletta pallställaget byggs endast av två komponenter: gavlar och bärbalkar.
MÅNGA TILLBEHÖR.
Till våra pallställ finns ett brett sortiment av tillbehör för att du ska få ett så funktionellt och anpassat lager som möjligt.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER europeiska standarder

EAB:s Pallställ uppfyller den europeiska standarden för pallställ, med beteckning;
SS-EN 15512, SS-EN 15620, SS-EN 15629, SS-EN 15635.

eab:s pallställ

Med pallställage från EAB skapar du ett rationellt och effektivt flöde, oavsett om du har ett litet, högt, smalt, manuellt eller automatiserat lager. Vi måttanpassar och ritar upp pallstället helt utifrån dina förutsättningar – som t.ex. palldimensioner, belastning, truckgångar, lokalens yta och takhöjden.

Referens

XL-BYGG, SMÅLANDSSTENAR

terigen får EAB förtroendet att bygga på hemmaplan vilket är extra roligt.
XL-Bygg John Danielsson bygger ut med ett självplockningslager om 1 200 kvadratmeter. EAB levererar en komplett överbyggnad med stomme, takplåt, plåtväggar och taktäckning. Därtill sätter vi in 4 st EAB-portar samt EAB-fönster och inreder även med våra egna pallställ.
Det är glädjande att vi får leverera av EABs alla tre produktområden i ett och samma hus!

XL-Bygg är en kedja med närmare 100 fristående bygghandlare över landet och tillsammans med sina kollegor i Norge och Danmark bildar XL-bygg Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Projektet sker i samarbete med BYGGA GWG

XL-BYGG, SMÅLANDSSTENAR

POLISEN UMEÅ

EAB har fått förtroende att leverera och montera hyllställ och specialbyggda pallställ med dörrar till Polisen i Umeå.

POLISEN UMEÅ