LISTSTÄLL

EABs listställ används för vertikal lagring av lister, profiler och rör. Du sparar mycket utrymme samtidigt som lokalen blir överskådlig och öppen. Dessutom kan du utnyttja ytan undertill på ett smart sätt, t.ex. för att lagra stuprör och tillbehör.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

Listställ

GALVANISERAT OCH TÅLIGT
EABs listställ levereras med galvaniserade gavlar och listavdelare, bärbalkar och övriga detaljer lackeras mörkgrå.
LEVERERAS KOMPLETT
Ställaget levereras komplett med stolpar, stag, bärbalkar, listavdelare samt skruv och mutter. Med hjälp av den medföljande monteringsanvisningen är det enkelt att montera ett EAB listställ.
DET HÅLLER®.
Hållbarheten är ett signum för EAB. Vår noggrannhet och vårt kvalitetstänkande finns med i allt från materialval till tillverkning, leverans och montage. Hållbarheten inkluderar även de relationer vi har till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

EABs listställ uppfyller den europeiska standarden för listställ, med beteckning SS-EN 15635.

välj den avdelare som passar bäst för dig

Listställen finns med två olika typer av avdelare – bågar och spjut. De är båda enkla att flytta, om du snabbt vill byta plats på varor med olika storlek.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS
Föregående
Nästa

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL
Föregående
Nästa