PALLSTÄLL OMEGA

EAB har ett komplett standardsortiment av två olika typer av pallställ, typ Alfa och typ Omega. Tillsammans med ett brett tillbehörsprogram kan du enkelt skapa ett funktionellt och rationellt lager. Oavsett om det handlar om ett litet lager, höga smalgångslager eller helautomatiska kranlager

PALLSTÄLL OMEGA

SÅ EFFEKTIV SOM MÖJLIGT
Kanske har du redan en bild av vilken lagerinredning du behöver. Men om vi ser möjligheter att göra ditt lager ännu effektivare ritar vi även upp en alternativ lösning, så att du kan jämföra egenskaper hos de två förslagen.
LÅGA DRIFTKOSTNADER
Tack vare en hållbar grundkonstruktion och noga utvalda material får du alltid låga underhålls- och driftskostnader. Det kompletta pallställaget byggs endast av två komponenter: gavlar och bärbalkar.
MÅNGA TILLBEHÖR
Till våra pallställ finns ett brett sortiment av tillbehör för att du ska få ett så funktionellt och anpassat lager som möjligt.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

EAB:s pallställ uppfyller den europeiska standarden för pallställ, med beteckning SS-EN 15512, SS-EN 15620,
SS-EN 15629, SS-EN 15635.

ett komplett sortiment av pallställage

EAB har ett komplett standardsortiment av pallställ och tillsammans med vårt breda tillbehörsprogram kan du enkelt skapa ett funktionellt och rationellt lager. Oavsett om det handlar om ett litet lager, höga smalgångslager eller helautomatiska kranlager.

Våra pallställage lever självklart upp till den senaste europeiska standarden för pallställ, med rätt märkning, och möter våra kunders behov av rejäla och hållbara lagerinredningar. Stagen i gaveln är utformade av fyrkantsrör vilket ger en stark och mycket stabil gavel för höga sektionslaster. Även tillbehören är utvecklade för att möta den senaste europiska standarden och märkningen för pallställ.

Referens

OILQUICK HUDIKSVALL

Oilquick i Hudiksvall använder sig av Pallställ Omega.

OILQUICK HUDIKSVALL

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL
Föregående
Nästa