Djupstapling Cubic

Med EAB:s djupstapling Cubic kan du lagra gods på pallar med en utnyttjandegrad på upp till 80% av lokalens volym. Såväl golvyta som takhöjd används maximalt. Lastpallarna hanteras från långsidan enligt principen först in sist

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

DJUPSTAPLING CUBIC​

stark infästning

Konsolen är fäst i stolpen med ett skruvförband, vilket ger en mycket stark infästning. Bärskenan hakas fast på konsolen och låses med skruv både i ovan- och underkant

smart instyrning

Som tillval finns en instyrning som underlättar inplacering av pallen, samt skyddar bärskenan mot påkörning. Instyrningen skruvas på den främre konsolen.

Bärskenor och konsoler

Bärskenor och konsoler är anpassade för olika godsöverhäng. Bärskenan är konstruerad så att pallen automatiskt fixeras i rätt läge.

DITT BEHOV, VÅR KUNSKAP​

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER ALLA SÄKERHETSKRAV​

EABs djupstapling Cubic uppfyller alla säkerhetskrav i den nordiska standarden INSTA 252, svensk beteckning SS2644. Samtliga konsoler är skruvade i stolpen, och stabiliseringen sker genom stag som är monterade både i ryggen och i toppen.

Som tillval finns en instyrning som underlättar inplacering av pallen, samt skyddar bärskenan mot påkörning. Instyrningen skruvas på den främre konsolen.

EN KOSTNADSEFFEKTIV LÖSNING​

Djupstapling är en typ av manuell pallhantering för volymgods. Hanteringen är något mera tidskrävande men lika yteffektiv som rullbanor och Radioshuttle. Tack vare sin enkelhet är den mycket kostnadseffektiv. Som tillval finns en kraftig bottenprofil med instyrning för truck. Bottenprofilen har till uppgift att skydda stolparna i ställaget mot påkörning.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.
XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS
Föregående
Nästa