PÅKÖRNINGSSKYDD

EAB:s påkörningsskydd är framtaget för att skydda pallställ och övrig lagerhantering emot påkörning. Dessutom kan det användas för att skydda t.ex. dyrbara maskiner, kontor eller elskåp etc.

PÅKÖRNINGSSKYDD

VÄLJ HUR DU VILL HA DET
Påkörningsskyddet är uppbyggt som ett modulsystem för att lätt kunna anpassas. Med räcke fungerar skyddet utmärkt när du behöver skapa t.ex. gångar genom lagret för personal och besökare.
FÖR BETONG ELLER ASFALT
Alla ingående delar skruvas fast på montageplatsen. Montering på betonggolv sker med expanderskruvar, för asfaltsgolv finns en speciell platta till den vanliga foten, som fästs med speciallim.
LEVERERAS KOMPLETT
EABs påkörningsskydd levereras komplett med alla fästdetaljer, inklusive expanderskruv för betonggolv. Den medföljande anvisningen gör påkörningsskyddet enkelt att montera.

Ditt behov, vår kunskap

Skydd från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

EABs listställ uppfyller den europeiska standarden för listställ, med beteckning SS-EN 15635.

påkörningsskydd i betong

EABs påkörningsskydd i kraftigt betongutförande är framtaget för att skydda t.ex. husfasader och portar. Dessutom passar det utmärkt som trafikavledare.
Påkörningsskyddet kan lätt flyttas med vanlig truck. Du kan välja att få det levererat med eller utan räcke. Räcket är rejält och varmgalvaniserat för att klara utomhusbruk.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL