LASTHUS

Ett modernt logistiksystem kräver smidig på- och avlastning. Ett lasthus effektiviserar inte bara jobbet, det minskar dessutom slitage på utrustning.. Och kanske viktigast av allt — arbetsmiljön blir avsevärt bättre för dina medarbetare.

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

LASTHUS

DET HÅLLER.®
Hållbarheten är ett signum för EAB. Vår noggrannhet och vårt kvalitetstänkande finns med i allt från materialval till tillverkning, leverans och montage. Hållbarheten inkluderar även de relationer vi har till våra kunder, leverantörer och medarbetare

Effektivt och stabilt

Lindab lastbryggor betjänas av dubbla hydrauliska cylindrar, som säkrar en stabil övergång mellan byggnaden och fordonet. Lastbryggan kan levereras med antingen klaffläpp eller teleskopisk läpp, som säkert kan läggas in i fordonet. Vid avslutad arbetsprocess returnerar plattformen till normal parkeringsposition.

Vi kan erbjuda två olika inbyggningsmodeller. Antingen ingjuten direkt i betong, eller svetsad mot stålram som är förmonterad i betonggolvet längs gropens kanter. Således kan vi bygga hela lasthuset i ett moment från grunden, eller montera bryggan på färdigt golv.

Lastbryggan kan även monteras invändigt och kompletteras då med yttre vädertätning.

Leif Nygren

Försäljning & projektledning

Flexibla lösningar

Lasthus från Lindab kan anpassas efter dina behov, och byggas samman såväl som snedställda i förhållande till byggnad. Men det finns mycket att hålla kolla på innan man bygger. Chaufförens uppsikt och manövreringsyta, vattenavledning, säkerhet och mycket annat.

Så kontakta oss redan i dag. Vi hjälper dig från dag ett, för att du ska få en så bra lösning som möjligt.

PROJEKTERING & totalentreprenad

hallar

Varje bygge är unikt. Och så vill vi att det ska vara. Medan många arbetar med fasta mått, har vi valt en annan väg. För att undvika fallgropar och nå bästa möjliga resultat finns vi gärna med från dag ett. Vi projekterar och levererar inte bara stålhallar av allra yttersta kvalitet, vi hälper dig gärna med hela resan.

Att bygga en stålhall är ett stort arbete. Tillsammans med våra partners kan vi i dag erbjuda totalentreprenad. Vi på EAB har egna konstruktörer, ritare och projektörer. Därmed kan vi erbjuda dig, arkitekt som byggare, fri rådgivning och projektering.

Slå oss en signal så berättar vi mer!

Leif Nygren

Försäljning & projektledning