vikPORTAR

EABs varmförzinkade portar har i många år varit uppskattade industriportar, tack vare sin styrka, funktion och valfrihet. Varje vikport tillverkas i Smålandsstenar – och helt enligt dina önskemål. Din industriport kan t.ex. vara manuell eller maskindriven, ha olika typer av isolering och en kulör som stämmer exakt med din profil. De fördelarna har gjort våra vikportar för industri till ett naturligt förstahandsval, även på arkitektens skisser.

vikportar

ROBUST MED FÅ RÖRLIGA DELAR

EABs stålportar för industri har rejäl beslagning, hög finish och en robust konstruktion med få rörliga delar. Det ger porten en överlägsen hållbarhet och ett minimalt behov av underhåll.

MANUELL ELLER MOTORDRIVEN

EABs vikportar kan konstrueras för handmanövrering eller elektrisk motordrift.

ETT LÖFTE MED 10 ÅRS GARANTI
Vi vet att våra portar håller – och att de håller vad vi lovar. Därför ingår alltid 10 års garanti oavsett vilken lösning du väljer.

ditt behov, vår kunskap

En vikport från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

MATTI ÖHMAN

Försäljning & projektledning

Släpp in ljuset med en glasad port

Välj mellan någon eller några sektioner glas – eller varför inte helglasade portar för ett optimalt ljusinsläpp? Vikportarna levereras med isolerruta D4-18, U-värde 1,1 monterat i kraftiga lister av natureloxerad aluminium. Andra glastyper monteras på begäran.

Referens

LJUSDALS VÄG & SCHAKT AB

Leverans och montage av två vikportar till Ljusdals Väg & Schakt AB.

LJUSDALS VÄG & SCHAKT AB

SJÖLUNDS VVS

Leverans och montage av två manuella vikportar samt leverans av tre gångdörrar till Sjölunds VVS, Härnösand.

SJÖLUNDS VVS