stålbyggnader

En stålbyggnad från EAB består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Som entreprenör tar EAB fullt ansvar för stålbyggnaden – från projektering till montering. Allt arbete är kvalitetssäkrat och utförs av våra erfarna medarbetare som ser till att arbetet fortskrider effektivt och problemfritt. Vi är certifierade enligt SS-EN 1090 och har en certifierad stålbyggnadskonstruktör. Du kan vara säker på att få en trygg och långsiktig lösning.

Vill du bli kontaktad?

Låt oss kontakta dig

stålbyggnader

EABs Stålbyggnader omfattar allt från stålbyggnader, entresoler och traversbanor till övrigt byggnadssmide såsom ingjutningsgods, trappor, räcken och maskinstativ. Projektering, konstruktion, produktion och montering. EAB är en entreprenör som tar fullständigt ansvar för allt som gäller stålbyggnaden. Vi jobbar bara med egen, kunnig personal och givetvis är vårt arbete kvalitetssäkrat. Med 50 års erfarenhet av stålbyggnation kan vi vår sak så väl att vi till och med har startat ett eget ”universitet”. Du kan med andra ord känna dig trygg i våra händer.
Jörgen Wedmark 021 sv

JÖRGEN WEDMARK

Försäljning & projektledning

Kille 3

Christoffer Nygren

Arbetsledare

PROJEKTERING & totalentreprenad

hallar

Varje bygge är unikt. Och så vill vi att det ska vara. Medan många arbetar med fasta mått, har vi valt en annan väg. För att undvika fallgropar och nå bästa möjliga resultat finns vi gärna med från dag ett. Vi projekterar och levererar inte bara stålhallar av allra yttersta kvalitet, vi hälper dig gärna med hela resan.

Att bygga en stålhall är ett stort arbete. Tillsammans med våra partners kan vi i dag erbjuda totalentreprenad. Vi på EAB har egna konstruktörer, ritare och projektörer. Därmed kan vi erbjuda dig, arkitekt som byggare, fri rådgivning och projektering.

Slå oss en signal så berättar vi mer!

pappan_1

Leif Nygren

Försäljning & projektledning