UTDRAGSENHET

Utdragsenhet är en smidig lösning vid plockning av detaljer på pall. Du drar enkelt ut pallen och det ger både en ergonomisk arbetsmiljö och god åtkomst till produkterna i pallstället

Produktblad

Här hittar du utförligt produktblad med bland annat teknisk data, mått och tillbehör.

UTDRAGSENHET

EN SÄKER OCH ERGONOMISK LÖSNINGT
Vår utdragsenhet är en ergonomisk lösning för plockning från pallar – och uppfyller dessutom alla säkerhetskrav i den europeiska standarden för lagerinredning, SS-EN 15620 och 15635.
I STÄLLAGE ELLER PÅ GOLV
Utdragsenheten kan monteras på bärbalkar i pallstället eller direkt på ett betonggolv. Enheten har en låsspärr som frigörs när du drar i handtaget på bärbalksmodellen eller trycker ner handtaget med foten på golvmodellen.
KOMPRIMERA DITT LAGEr
Med en lågbyggd utdragsenhet kan du minska avståndet mellan nivåerna i ett pallställ och därigenom komprimera ditt lager.

Ditt behov, vår kunskap

Lagerinredning från EAB Norrland innebär trygghet. Vi är experter. Därför säljer vi bara produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med projektering och montage, lämnar alltid garanti och utför regelbunden service på alla våra produkter  — allt för ett slutresultat av allra bästa klass.

ANDREAS ZETTERBERG

Försäljning & projektledning

UPPFYLLER SÄKERHETSKRAVen

EAB:s utdragsenhet uppfyller alla säkerhetskrav i den europeiska standarden för lagerinredning med beteckning SS-EN 15620 och 15635.

slitstark pulverfärg

Utdragsenheten lackeras med en slitstark pulverfärg (standardfärg är blå) och levereras komplett med fästanordning för montering på bärbalkar, alternativt med dragstång och expanderbultar för betonggolv.

Nu kan vi även erbjuda hyllställ på utdragsenhet. Resultatet är ett otroligt platseffektivt och smidigt system för lagring av smågods.

Referens

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

När XL-Bygg Fresks skulle öppna ny butik i Kramfors valde de EAB Norrland AB som leverantör av lagerinredning. Vi har sedan tidigare även monterat portar i lokalen, och är glada och stolta över att nu även ha utrustat butiken med hela butiken med EAB lagerinredning.

XL-BYGG FRESKS, KRAMFORS

Beijer Sundsvall

Om- och tillbyggnad av hall. Pallställ, listställ, tungt grenställ, virkesställ med entresol och el-drivna grindar. Lindab takskjutportar

BEIJER SUNDSVALL