om oss

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor och säte i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner från EAB i Smålandstenar, har gjort företaget till en stark aktör inom portar, lagerinredning och stålhallar.

VÅR värdegrund

EAB ska vara kundens första val när det gäller lagerinredningar, portar och stålbyggnader. Vi ska också vara traktens mest attraktiva arbetsgivare. EABs mission är att göra varje kund till en nöjd kund. Varje medarbetare till en nöjd medarbetare.

EABs värdegrund utgår från följande kärnvärden:

kundanpassning

Vår produktutveckling och vårt agerande ska alltid vara med kundens önskemål eller problematik i fokus.

engagemang

EABs samarbete med kund ska alltid präglas av ett engagemang hela vägen, från första kontakt till godkänt projekt. Engagemang ska även gälla i relationen med våra medarbetare och leverantörer. Detta blir möjligt genom en platt organisation med högt medarbetaransvar.

Kvalitét

EAB ska alltid förknippas med kvalitet i det vi gör och det vi säljer. Kvalitet ska därmed utgöra summan av vår kundanpassning, vårt engagemang och kunskap.

kunskap

Kundanpassning och engagemang kräver kunskap. Genom lång och bred erfarenhet samt kontinuerliga interna utbildningar EAB säkerställer vi en hög kunskapsnivå hos alla våra medarbetare.

samarbetspartners

nyfiken på eab?

kontakta oss

Känn dig alltid välkommen till oss – vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor.