om oss

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor och säte i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner från EAB i Smålandstenar, har gjort företaget till en stark aktör inom portar, lagerinredning och stålhallar.

VÅR värdegrund

EAB Norrland är ett pålitligt och ansvarsfullt företag med en värdebaserad kultur som genomsyrar sättet vi bemöter individer, uträttar affärer och bedriver verksamhet genom hela kedjan. Vi ska vara kundens första val när det gäller lagerinredningar, portar och stålbyggnader. EAB Norrland ska vara ett företag att förlita sig på med en hög integritet hos både våra medarbetare och kunder. Vi ska också vara traktens mest attraktiva arbetsgivare. Vår mission är att göra varje kund till en nöjd kund, varje medarbetare till en nöjd medarbetare.  

EABs värdegrund utgår från följande kärnvärden:

Engagemang

Det är att vara delaktig i företaget och visa stort intresse och bidra till dess framgång. Engagerade medarbetare är involverade och drivande, tar egna initiativ i linje med EAB Norrlands intressen, och agera för att stärka företagets rykte.

Engagemang är en optimistisk känsla som är avgörande för att vi skall trivas och må bra på jobbet. Tron på att saker kan förbättras och att våra åsikter och insatser räknas är nära sammanlänkat med engagemang.

Utöver att prestera på jobbet blir medarbetarna också ambassadörer för EAB Norrlands varumärke.

OMTANKE

Vi visar respekt genom att tillåta och ge andra utrymme. Sörjer för någons behov genom att handla och planera klokt i vårt agerande. Vi tar hänsyn till olika omständigheter och möjligheter.

Alla som berikar våra liv blir tilldelade vår uppskattning.

Lyssna på personer när de behöver det.

Vi gör roliga saker tillsammans och bryr oss om varandras hälsa. Vi intresserar oss uppriktigt för andras välbefinnande.

Kompetens

Innebär att ha förmågan att utföra något med framgång och effektivitet.

Kompetens handlar om hur du kan omsätta kunskap och utbildning till framgångsrika prestationer.

Du är bra på att analysera och dra slutsatser – analytisk.

Du löser problem snabbt och lätt. Du kommer på nya idéer och nya infallsvinklar – problemlösare,

Du är bra på att samarbeta och tar ofta initiativ till samarbeten – samarbetsförmåga.

samarbetspartners

nyfiken på eab?

kontakta oss

Känn dig alltid välkommen till oss – vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor.