EXPANDERAR VIA FÖRVÄRV

Press

Expansionen av EAB Norrland fortsätter med hög hastighet in i det nya året via förvärvet av Mets montage AB vilket innebär ett viktigt tillskott inför framtiden. Tidigare ägaren av bolaget går dessutom in som AO-chef på Portar och tillför därmed både kompetens och ett betydande nätverk.

Matti Öhman siktar högt

Med sin bakgrund som driftig ägare av Mets montage AB har Matti Öhman en unik förståelse för entreprenörskapets alla sidor och samtidigt har Matti skapat en kompentens utöver det vanliga inom just affärsområdet Portar. Efter 6 år som egen företagare kliver nu Matti in som affärsområdeschef hos EAB Norrland, inte minst för att kunna vara med om den tillväxtresa som är påbörjad.

”Jag ser ju vilken potential det finns i EAB Norrland! Den helhetslösning vi kan erbjuda är väldigt speciell där portar är en del i hall och inredningskonceptet. Vi kommer att vara mycket offensiva och jag siktar verkligen mot höga mål i framtiden”, säger Matti Öhman om sin nya roll.

EAB Norrland expanderar

Leif Nygren startade EAB Norrland 1986 under relativt blygsamma förhållanden och Leif skötte från början allt på helt egen hand. Nu har bolaget vuxit i en imponerande takt som gör att det hör hemma bland tillväxtmotorerna i Timrå kommun. Flytten från Ljustorp till helt nya lokaler i Timrå år 2018 har betydelser med flera intressanta dimensioner. De moderna lokalerna passar bra för verksamheten och är synnerligen ändamålsenliga som huvudkontor. Strategiskt beläget intill E4 och granne med Timrås ishockeyarena är huvudkontoret dessutom ett perfekt visningsobjekt för alla tänkbara kunder som på plats kan studera byggteknik, layout och kreativa idéer. I dag talas det mycket om ”showroom” i olika sammanhang och här finns ett fint exempel på hur EAB Norrland kan leverera produkterna stålhallar, inredning och portar under ett och samma tak.

I takt med att företaget expanderar så tillförs nya medarbetare och därmed också ny värdefull kompetens. För att kunna möta marknadens krav och efterfrågan så sker ständiga förbättringar inom EAB Norrland. Som ett led i förbättringarna sker nu vissa förändringar i organisationen och här kommer Matti Öhman att vara en viktig kugge i den strategi som gäller.

”Jag är mycket glad åt förvärvet av Mets montage AB och att samtidigt få in Matti Öhman som medarbetare. Tror nog att vi har en personalstyrka som tillhör de allra bästa i branschen och vi vill alltid leva upp till kundernas höga förväntningar med kvalitet som främsta märke”, säger ägaren och entreprenören Leif Nygren.

För Inredningar ansvarar precis som tidigare Andreas Zetterberg.

Vid frågor kontakta: Leif Nygren Tel nr: 070-664 85 09

 


Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn